سرپرست اداره کل تغذیه و تدارکات سازمان حج و زیارت از تنوع و توجه به ذائقه زائران ایرانی در طبخ غذا در موسم حج تمتع ۹۸ خبر داد و گفت: امسال تمام وعده‌های غذایی ایام تشریق در آشپزخانه‌ها تهیه می‌شود و این غذا متناسب با شرایط زائران خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، مهران فرشید افزود: برنامه‌های اجرایی در خصوص تغذیه و تدارکات زائران حج بر اساس کارهای کارشناسی و دقیقی انجام می‌پذیرد.

 

وی به برخی اقدامات و نوآوری‌ها در بحث تغذیه زائران حج امسال اشاره کرد و گفت: افزایش سالاد در وعده‌های غذایی، طبخ غذای ویژه سرآشپز در فواصل مختلف، طبخ و توزیع غذای رژیمی متناسب با وضعیت زائران، تنوع ماست و لبنیات در وعده‌های غذایی، تنوع در دسر، افزایش صبحانه گرم وتنوع در میوه‌ها بخشی از اقدامات فوق العاده خواهد بود.

 

فرشید تصریح کرد: در طبخ غذای زائران حج تمتع به ذائقه ایرانی و تناسب غذا با کالری و فعالیت‌های زائران توجه شده است.

 

وی به آب آشامیدنی زائران اشاره کرد و افزود: امسال «آب آشامیدنی با سدیم نزدیک به صفر» به زائران داده می‌شود که این نوع از آب آشامیدنی دارای کیفیت بالاتری خواهد بود.

سرپرست اداره کل تغذیه و تدارکات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه اقلام تهیه شده برای طبخ غذای زائران از بهترین کیفیت برخوردار است، گفت: مبنای کمیسیون خرید در ایام حج تمتع، تهیه بهترین و باکیفیت ترین اقلام برای طبخ مواد غذایی است.

 

فرشید، به تغذیه ایام تشریق نیز اشاره کرد و افزود: در ایام تشریق و در منا نیز آب خنک به اندازه کافی در نظر گرفته شده و تمامی چادرهای زائران به یخچال تجهیز هستند.

 

مسؤول تغذیه و تدارکات عملیات حج تمتع به آشپزخانه‌های نیمه صنعتی و مجهزی که غذای زائران ایرانی در آن تهیه می‌شود، اشاره کرد و افزود: آشپزخانه‌های الافندیه و ابوجدایل در مکه مکرمه و آشپزخانه‌های دخیل و زین در مدینه منوره به صورت کاملاً بهداشتی و مکانیزه با کادری مجرب غذا را طبخ و توزیع می‌کنند.

 

به گفته فرشید، تعداد هتل‌های خودپخت نیز امسال از دو هتل به سه هتل افزایش یافته و غذای تعدادی از زائران در این آشپزخانه‌ها تهیه می‌شود که این برنامه نیز در بهبود کیفیت خدمات تأثیرگذار خواهد بود.

 

وی همچنین به پخت نان گرم برای زائران ایرانی اشاره کرد و گفت: طبق برنامه ریزی انجام شده امسال نان گرم سنگک، لواش و تافتون به سفره‌های زائران اضافه خواهد شد؛ البته نان بربری نیز در آشپزخانه‌ها طبخ و توزیع می‌شود که با توجه به برنامه ریزی اعلام شده بر کیفیت و کمیت نان افزوده خواهد شد.

مسئول تغذیه و تدارکات عملیات حج تمتع به رستوران‌های بین راهی نیز اشاره کرد و گفت: سه محل به عنوان طبخ و توزیع غذا برای زائران در نظر گرفته شده که شامل فرودگاه جده به جحفه، مکه به مدینه و مدینه به مکه می‌شود که تمامی این برنامه‌ها برای رضایتمندی زائران عزیز است.

 

وی با بیان اینکه همه موضوعات تغذیه وتدارکات، نهایی شده است، ادامه داد: آماده استقبال از زائران حج تمتع ۹۸ هستیم و بالطبع اداره کل تغذیه و تدارکات از نخستین روز حضور زائران تا آخرین روز در شهرهای مکه و مدینه مستقر خواهد بود و به خدمات رسانی می‌پردازد.

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 
  • مطالب اخیر
  • مطالب ویژه
18 تیر

قدم‌هایی برای لغو روادید بین ایران و عراق برداشته ...

 سفیر ایران در عراق گفت: قدم‌هایی برای لغو روادید بین ایران و عراق برداشته شده است.

ادامه مطلب...
17 تیر

بازنگری در فرآیندهای عملیاتی و اجرایی حج

 درنشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد: با هدف ...

ادامه مطلب...
17 تیر

برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) منوط به تصمیم ستاد ...

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه ناجا آماده تر از قبل پذیرای زائران حسینی (ع) است، گفت: ...

ادامه مطلب...
17 تیر

بازگشایی دو گذرگاه مرزی ایران و عراق

 رئیس کمیته گذرگاه‌های مرزی عراق از موافقت نخست وزیر این کشور با ازسرگیری پاره وقت فعالیت ...

ادامه مطلب...
17 تیر

کتابخانه تخصصی حج در «تلفن همراه» شما

 بیش از دو هزار و پانصد اثر مکتوب، شامل 1364 جلد کتاب و 1500 مقاله در کتابخانه پایگاه اطلاع ...

ادامه مطلب...
01 فروردين

معاینات زائران حج تمتع توسط پزشکان مرکزپزشکی حج ...

 معاینات زائران حج تمتع 98 پیش از اعزام به سرزمین وحی توسط پزشکان مرکزپزشکی حج و زیارت هلال احمر ...

ادامه مطلب...
09 دی

اعضاي كميته سلامت حج مركزپزشكي حج وزيارت جمعيت ...

                                                                                 رئيس ...

ادامه مطلب...
13 دی

دیدار دکتر پیوندی با رئیس جدید سازمان حج و زیارت

                                            رئیس جمعیت هلال احمر با رئیس جدید سازمان حج و زیارت ...

ادامه مطلب...
27 آذر

رییس سازمان حج و زیارت مطرح کرد:تازه ترین جزییات ...

                                                   رئیس سازمان حج و زیارت تازه ترین ...

ادامه مطلب...
10 دی

رشیدیان:حج و زیارت نیازمند نوآوری است

                                                    رئیس سازمان حج وزيارت گفت: امروز حوزه حج ...

ادامه مطلب...

همکاران ما

همکاران ما که در حوزه های حج ، عتبات عالیات و انفورماتیک در خصوص سوالات ، ابهامات و مشکلات پاسخگوی شما میباشند .
معاون عتبات عالیات
معاون حج و عمره
    رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت
  مدیر تدارکات دارو و تجهیزات پزشکی
معاون مالی و امور عمومی
مدیر آمار اطلاعات و رایانه

اخبار

قدم‌هایی برای لغو روادید ...

تیر 18 1399

 سفیر ایران در عراق گفت: قدم‌هایی برای لغو روادید بین ایران و عراق برداشته شده است.

ادامه مطلب...

بازنگری در فرآیندهای ...

تیر 17 1399

 درنشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد: با هدف بازنگری در فرآیندهای ...

ادامه مطلب...

برگزاری مراسم اربعین ...

تیر 17 1399

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه ناجا آماده تر از قبل پذیرای زائران حسینی (ع) است، گفت: برگزاری مراسم اربعین حسینی ...

ادامه مطلب...

بازگشایی دو گذرگاه مرزی ...

تیر 17 1399

 رئیس کمیته گذرگاه‌های مرزی عراق از موافقت نخست وزیر این کشور با ازسرگیری پاره وقت فعالیت گذرگاه‌های مرزی شلمچه و ...

ادامه مطلب...

اطلاعات تماس

  • تهران ، خیابان ولی عصر ، بالاتر از میردامادبین ظفر و نیایش پلاک2658
  • 86744000
  • 88678787
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

درباره مرکزپزشکی حج و زیارت

اين مركز یکی از واحدهای زیرمجموعه جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران و همکار سازمان حج و زیارت می‌باشد که عهده‌دار كليه مسائل بهداشتي و درماني زائرین ایرانی سه کشور زیارتی عربستان، عراق و سوریه میباشد.ادامه

ارسال ایمیل

جهت ارتباط با ما ایمیل خود را وارد نمایید.

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Green Dark_Green Oranges Yellow

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction